ADVERTEREN

ONS INSTAPMODEL: 50 EURO

Ons instapmodel voor lokaal adverteren is de Flitsreclame: een video van 10-15 seconden waarin je zelf je product, winkel, dienst, bedrijf of activiteit aanprijst. De boodschap wordt vertoond voorafgaande aan een Goestig-item. We vragen voor opnemen en uitzenden 50 euro.

Bijna 90% procent van onze kijkers doet dat op Facebook (Zeelandnet 10%, Youtube 1%). Goestig garandeert  het gemiddelde bereik: 5.000 kijkers (Goesenaren: 50 procent!). Een flitsreclame in combinatie met een Goestig-reportage ziet er zo uit:

NO-NONSENSE VIDEO ZONDER VOORRIJKOSTEN: 175 EURO

Goestig kan in opdracht verslag doen over je bedrijf, activiteit, product, feest of iets anders dat je wilt vastleggen of op internet wilt communiceren. Dit wordt -na overleg- een reportage van 2 minuten. De video bestaat uit een combinatie van interview en beelden, gemaakt tijdens een locatiebezoek (van 1 uur). Hiervoor vragen we slechts 175 euro. We gebruiken zelfgemaakte of gratis  muziek. Dus je hoeft geen BUMA-rechten te betalen. De video wordt  100% jouw eigendom. Die kun je dan zonder kosten gebruiken op je eigen website, sociale media en voor andere vertoningen. Ook hier garanderen we -als het gaat om een onderwerp in Goes- ons gemiddelde bereik van 5.000 weergaven. Een voorbeeld:

MEELIFTEN: 50 EURO

Goestig is op de sociale media met grote afstand het best bekeken lokale televisiestation van Zeeland. Wanneer je wilt kunnen we een al gemaakte reportage over een product, activiteit of evenement met een Facebook-promotie extra aandacht geven. Hiervoor rekenen wij 50 euro (dat is uiteraard exclusief het bedrag waarvoor je een Facebook-promotie wilt starten, dat bedrag bepaal je zelf). Het is hierbij mogelijk zelf je doelgroep te bepalen. Een voorbeeld:

PS Wie in opdracht een gesponsorde video door ons heeft laten maken brengen we alleen de extra Facebook-promotie in rekening.

ARCHIEFMATERIAAL: 50 EURO

Voor het gebruik van archiefmateriaal in video-opdrachten rekenen we 50 euro per fragment (ongeacht de lengte!). Dat is spotgoedkoop.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Buiten Goes rekenen we een kilometer- en reistijdvergoeding. Natuurlijk zijn andere vormen of extra Facebook-promotie (voor een groter bereik) bespreekbaar. Uitzenden via Goestig geldt uiteraard alleen voor onderwerpen die iets met Goes te maken hebben.

Waarom we de goedkoopste zijn? Omdat we alle Goestig-filmpjes met een iPad maken en dat heel efficiënt doen: no-nonsense video zonder voorrijkosten. Alleen bij Goestig!

Voor een afspraak: info@goestig.nl

Telefoon: 06-12778011

Klik hier voor onze kijkcijfers.

Leave your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Comment

  1. Ik zag uw super inspirerende presentatie van Goestig. Bewondering en verbazing over wat u aangeeft dat mogelijk is.. Hier spreekt geen Goesenaar, maar een Middelburger. Graag zouden wij in gesprek komen om van u te leren en wellicht dat Goesting met ons kan meedenken over dat wij voor kunstpromotie nodig hebben. Voorzitter van Stichting Maritime Art en Design.
    Dimp Nelemans